Bilimsel Makale Yazım Atölyesi 2

Üniversitemizin Vefa yılı kapsamında; fakültemizin yaygın AR-GE geleneğini sürdürmek, araştırmacılarımızın sürekli mesleksel gelişimlerini desteklemek ve özellikle de mezuniyet sonrası tıp eğitimi dikeyinde de asistanlarımızı bu geleneğe entegre edebilmek için “Bilimsel Makale Yazım Atölyesi"nin 2.sini 6 Haziranda gerçekleştirdik.
Katılımın yoğun olduğu "Bilimsel Makale Yazım Atölyesi 2" etkinliğinde deneyimli akademisyenler tarafından makale yazımı ile ilgili anahtar noktalar, ret nedenleri, çeşitli araçlar ve yapay zekâ ile bilimsel üretkenliğin artırılması ve araştırmaların yayın süreçleri hakkında işlevsel bilgiler aktarıldı, sorular yanıtlandı. Ayrıca üniversitemizin bu konuda sağladığı hem yazılım hem veritabanı erişimleri hem de indirimli veya ücretsiz Open Access yayıncılık anlaşmalarına vurgu yapıldı.
Etkinliğimizin gerçekleşmesine katkı sunan tüm değerli akademisyenlerimiz ve katılımcılarımıza teşekkür ederiz.