Konsültasyon ve Liyezon Bilim Dalı

2001 Ekim’de Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı bünyesinde hizmete başlamıştır. Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hayriye ELBİ’dir. Doç. Dr. Ayşın NOYAN, Doç. Dr. Özen ÖNEN SERTÖZ ve rotasyon şeklinde asistan doktorlar görev yapmaktadırlar. Birçok alanda liyezon (işbirliği) yapılmış ve sürmektedir.

Özel Projeler yürütülen yoğun çalışma alanları:
Onkoloji
Palyatif Bakım
Organ Nakli
Yaşlılık Psikiyatrisi
Obezite
Ağrı
Cinsiyet Yeniden Tayin
Kardiyoloji
Nefroloji
Gastroentoroloji ‘dir.

Verilen Tıbbi Hizmetler

Diğer kliniklerden gelen günde ortalama 25 hastanın tanı ve tedavisinin düzenlendiği poliklinik hizmeti verilmektedir. Aynı zamanda diğer kliniklerde yatan hastalara yerinde konsültasyona gidilmektedir. Obezite ve onkoloji hastalarına yönelik grup terapileri yapılmaktadır.

Diğer klinik eğitim programlarında konferans ve paneller tıbbi hastalığı olan hasta gruplarıyla çalışan hekim ve hemşire grupları hasta-hekim ilişkisine yönelik kurslar biçiminde eğitim ve araştırma faaliyetleri devam etmektedir.

İletişim : Konsültasyon Liyezon Psikiyatrisi Polikliniği
             0 232   390 41 07