MEDİSEK: Medikal Diseksiyon Eğitim Kursları

Değerli Anatomi Ailesi,

Türk Anatomi ve Klinik Anatomi Derneği (TAKAD) ve Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Anatomi Anabilim Dalı işbirliği ile genç anatomistler için, 2014 yılından beri gerçekleştirilen MEDİSEK: Medikal Diseksiyon Eğitim Kursları’nın 2017 yılında tekrar yapılması planlanmıştır. Kurs tarihleri ve detaylı bilgiler ekteki broşürlerde mevcuttur.

Kurs-1: Üst Ekstremite, Trigonlar ve Periferal Geçitler ile Kurs-2: Alt Ekstremite, Trigonlar ve Periferal Geçitler kursları daha ileri tarihlerde duyurulacak ve gerçekleştirilecek. Fiksasyon ve Plastinasyon kursu 2017 yılında bir kez daha duyurulacak ve gerçekleştiririlecek.

Kurs kayıtlamaları ön kayıt sırasına göre yapılacaktır. Kurslara katılmayı düşünen diğer meslektaşlarımız kurs sekreteri Doç. Dr. Servet ÇELİK ile iletişime geçebilirler.

Ayrıntılı bilgi için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.

KURS 3 - BEYİN VE FİBRİL

KURS 4 - FİKSASYON VE PLASTİNASYON